Нема ден без ноќ, нема живот без тага. Ова е место каде последен пат ќе се простиме од нашите најмили, каде често ќе се сеќаваме дека биле меѓу нас и остануваат во нас

           Copyright © 2020 | ТАЖЕН ПОМЕН – All Rights Reserved

Power by: Signature.mk